Camera Shy: Wanneer ben je gestopt met denken dat je mooi bent?

Bij Dove zijn ze toegewijd om een wereld te creëren waar schoonheid een bron is van zekerheid en niet van angst. Dus creëerden zij Camera Shy om vrouwen te vragen waarom zij als een volwassene schuilen voor de camera. Dit terwijl zij van de camera hielden toen zij nog kleine meisjes waren. Omdat vrouwen soms nog al kritisch over hun uiterlijk kunnen zijn, wil Dove met Camera Shy vrouwen bemoedigen om hun eigen mooie zelf te zijn.

Are you Camera Shy?

Blogger Tiffany kroeshaar Camera ShyWaar doet Camera Shy jou aan denken? Herken jij jezelf in dit filmpje? Ik wel! Als iemand mij onverwachts staat te filmen word ik verlegen. Dit doordat ik mezelf niet heb kunnen voorbereiden , geen zin heb of omdat ik vind dat ik zo niet op de camera kan verschijnen etc. Er kunnen hier zoveel redenen achter zitten. Maar als je kijkt naar het laatste stukje, zie je dat er meer vrijheid is. Er wordt niet nagedacht of verstopt. So be you and show it to whomever is watching, because you’re beautiful and look good the way you are.

Wilde dit korte berichtje met jullie delen 😉

Bron: Youtube/doveunitedstates

Tiffany

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.