Kokosolie is een tropische olie, die wordt verkregen uit k..." /> Kokosolie - WomansGlory


Reviews

Published on februari 27th, 2014 | by Marthiza

0

Kokosolie

Kokosolie Marthiza

Pure kokosolie

Verzacht
Hydrateert
Fijn
Trekt goed in

Summary: Kokosolie van het merk Beely's cocosolie uit Suriname

5.5

Fijn


User Rating: 0 (0 votes)

Kokosolie is een tropische olie, die wordt verkregen uit kokosnoten. Het heeft een smeltpunt van rond de 24-26 °C en is daarom in ons klimaat meestal gestold. De olie wordt snel door de huid opgenomen, waardoor de huid zachter aanvoelt. Je kunt het ook gebruiken om te bakken, wokken, braden en frituren.

Inhoud: 300 ml

Ingrediënten: pure kokosolie

Aanbevolen gebruik: geschikt voor dagelijks gebruik, vooral voor een droge huid.

Prijs: Dat is gevarieerd. Kokosolie is verkrijgbaar bij de tuinen of de toko.

Voor en nadelen

Ik vind het een ideaal product voor kroeshaar omdat het makkelijk opgenomen wordt door je haar en huid.Wat fijn is aan dit product, is dat je heel makkelijk mee kunt werken. Je kunt het gebruiken als hot-oil treatment, deep-conditioning of als haar vet. Ik vind dat het mijn haren zacht en glanzend achterlaat.  Het enige nadeel dat ik mij kan bedenken is de geur. Het ruikt heel erg naar kokos en de geur gaat na een tijdje weg.

De kokosolie dat gepost is komt rechtstreeks uit Suriname. Het is vers klaargemaakt en dat is ook te ruiken. Voor  de rest ben ik zeer tevreden met kokosolie.

Wat zijn de voordelen van kokosolie voor de gezondheid?

Er bestaat een wijdverbreid misverstand dat kokosolie slecht is voor je omdat het de cholesterol in je bloed zou verhogen en de kans op hartkwalen zou vergroten. De waarheid is dat niet alle verzadigde vetten slecht zijn. Recent onderzoek heeft aangetoond dat kokosolie juist een aantal zeer goede eigenschappen bezit. Eén daarvan is dat het heel veel laurinezuur bevat, een nutriënt dat een grote rol speelt bij het in balans houden van ons afweersysteem. Dit laurinezuur vernietigt het lipide membraan van ‘omhulde’ virussen, schimmels en bacteriën in het lichaam. Recent onderzoek heeft zelfs aangetoond dat laurinezuur, dat ook in moedermelk zit, het vermogen bezit om AIDS en andere degeneratieziekten te behandelen. Maar wil je meer informatie hierover dan kun je eventueel kijken op deze site (bron:) jessevandervelde.com

Tags: , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑