Queens kapsalon

zwangerschapsverlof

Lieve klanten,

Onze kapster Tiffany is hoogzwanger.
Zij gaat daarom met zwangerschapsverlof. Vanaf 28 maart tot en met juni.
Na haar verlof zijn jullie altijd weer van harte welkom.

With love,
Queens💖

 

Naast het krijgen van haar tips en informatie kun je ook je haren door ons laten doen. Queens is gevestigd in Tilburg. Weave, crochet, braids, twists en handgemaakte wigs, kortom alle kapsels waar wij over bloggen kun je door ons laten verzorgen. Ook voor het knippen van jouw haar in model, kun je bij ons terecht.

Kapsalon Queens Tilburg

Queens is gepassioneerd als het gaat om haarverzorging. Queens heeft haarverzorging haar specialiteit gemaakt en wil haar kennis graag delen met anderen. In de kapsalon zullen klanten ter plekke geadviseerd en onderwezen worden over de behandeling van het haar en het onderhouden van kapsels. Queens zorgt ervoor dat het haar van de klant optimaal behandelt wordt en dat de klant tevreden de kapsalon verlaat. Queens zal maandag tot en met zaterdag klanten ontvangen en richt zich op vrouwen, mannen en kinderen.  

De kapsalon is gespecialiseerd in het zetten van braids, weave, crochet en het knippen. Wil je graag onze prijslijst bekijken? Klik dan hier!

Extra informatie

Wij verkopen nog geen nep haar, maar wel is het mogelijk om het haar door ons te laten aanschaffen door middel van een aanbetaling. Dit betekent dat de kosten van het haar wordt berekend met de service kosten. De servicekosten bedraagt 15 euro

*Wil je braids en heb je kroeshaar? Zorg dan dat je haar gewassen en geföhnd is. Dit geeft een mooier resultaat.

*Alle kapsels verzorgen wij momenteel in huiselijk sfeer.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Queens via haar contactformulier hieronder.


Comments are closed.

Back to Top ↑