Selina: Mijn haar journey

Hallo! Ik ben Selina, 34 jaar en ik kom uit Tilburg. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder is Nederlands dus dat maakt mij een mix.

Eigenlijk was ik nooit echt bezig met mijn haar. Voor mij was het gewoon daar en besteedde ik er niet veel aandacht aan. Als ik er iets mee wilde doen was ik nooit tevreden en leek het alsof mijn haren niet wilde meewerken.

Het was een lange journey maar ik leerde mijn haar wel steeds beter kennen en ben het belang meer gaan inzien over hoe belangrijk het is om om jezelf te geven. Ik leerde dat het goed is om eerst meer te weten te komen over wat ik graag met mijn haar wilde doen omdat ik dat bijna nooit wist.

Ook leerde ik hoe mijn haar reageert op verschillende handelingen. Uiteindelijk moest ik mijn haar accepteren zoals het is. Het af en toe in een andere stijl zetten is niet erg, zolang ik maar tevreden ben met mijn eigen haar. Ik moet het er nou eenmaal ook de rest van mijn leven mee doen.

Ik ben nog steeds bezig met het ontdekken hoe ik mijn haar het beste kan behandelen en ben er nog niet helemaal!  Ik hoop dan ook veel meer dingen te leren zodat ik het met jullie kan delen!

Dusss, to be continued!