Bloggers

Wij zijn een groep vrouwen die als zussen met elkaar omgaan. Met dames afkomstig uit Suriname, Angola en Nederland zijn de verschillende culturen, haartypes en ervaringen als vrouwen goed vertegenwoordigd. Samen hebben we veel meegemaakt en deelden we regelmatig onze ervaringen op het gebied van geloof, vriendschap, relaties, familie en opvoeding met elkaar. Hierdoor leerden we veel van elkaar en merkten we dat dit een grote steun voor ons was. Wij begonnen steeds meer stil te staan bij een gezonde levensstijl, de juiste verzorging van onszelf en natuurlijk onze haren. Hierdoor merkten de kroesharige dames onder ons, hoe zij jaren lang een verkeerd beeld hebben gevolgd. Namelijk het beeld dat het kroeshaar onhandelbaar is of alleen past bij een bepaald type vrouw. Ook merkten we over het algemeen dat er ook een beeld van “vrouw zijn” is dat juist onzekerheden kan oproepen.

Door het spreken met andere dames kwamen we erachter dat wij als vrouwen met dezelfde situaties te maken krijgen. Zo kwamen wij op het idee om onze ervaringen te delen en bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken.

In ons blogteam heeft een ieder van ons een eigen haar journey en skills. We stellen onze hoofdbloggers dan ook graag aan iedereen voor.

Tiffany

Weave-braids-wigs-blogger-Tiffany

Haii, Ik ben Tiffany Ignacio, 27 jaar oud en van surinaamse afkomst. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en een zus van vele broers en zussen. Ik hou van muziek en dansen en lekker eten hoort er zeker ook bij. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe. En verder geniet ik van het leven, familie en vrienden.


Marthiza

Hey daar, ik heet Marthiza. Ik ben geboren in Suriname en opgegroeid in Frans Guyanna. Ik heb ongeveer 11 jaar  in Frans Guyanna gewoond en vervolgens zijn wij naar Nederland verhuisd. Ik geniet dagelijks van mijn gezin, familie en vrienden. God heeft mij gezegend en ik ben hem zeer dankbaar voor alles dat Hij gedaan heeft in mijn leven.


Selina

haarblogger Selina sluikhaar

Hallo! Ik ben Selina, 31 jaar en ik kom uit Tilburg. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder is Nederlands dus dat maakt mij een mix. Door de jaren heen is mijn interesse in haren erg gegroeid en wil ik hierover zo veel mogelijk begrijpen. Niet alleen over haren zelf maar ook over vrouw zijn. Het gene dat ik tot nu toe heb geleerd vind ik waardevol en dat deel ik graag met anderen.


Ines

Hey, ik ben Ines. Moeder van een dochter, studerende, wonende in Tilburg en 34 jaar oud. Ik houd me graag bezig met verschillende dingen, zoals; mijn familie, studeren, schrijven, sporten, mensen helpen op verschillende manieren en zeker niet weg te denken; muziek. Ik houd van de quote: We live and we learn. Het leren van nieuwe dingen is, naar mijn mening, het leukste wat er is en ben hier dan ook graag mee bezig.


Back to Top ↑