Over ons

Missie & Visie: Door vrouwen voor vrouwen

Visie: Womans Glory is gepassioneerd als het gaat om uiterlijke verzorging en in het bijzonder haarverzorging. Womans Glory heeft haarverzorging haar specialiteit gemaakt en wil haar kennis graag delen met anderen door middel van het helpen, adviseren en onderwijzen van mensen met betrekking tot het behandelen van hun haar. Ook deelt Womans Glory graag haar kennis als het gaat om andere verschillende onderwerpen in het leven en bemoedigt de lezers om dit ook te doen.

Missie: Womans Glory zal haar kennis delen door middel van de website www.womansglory.nl, het maken van Youtube filmpjes, het delen van artikelen op social media en het geven van workshops. De website dient als platform voor Womans Glory om haar opgedane kennis te delen met betrekking tot haarverzorging maar ook over lifestyle en verschillende onderwerpen in het leven. Omdat Womans Glory interactie met haar klanten en volgers belangrijk vindt zal Womans Glory voor de interactie zorgen door klanten en volgers te bemoedigen om hun ervaringen op de website te delen met de lezers.

In de kapsalon zullen klanten ter plekke geadviseerd en onderwezen worden over de behandeling van het haar en het onderhouden van kapsels. Womans Glory zorgt ervoor dat het haar van de klant optimaal behandelt wordt en dat de klant tevreden de kapsalon verlaat. Om hier voor te zorgen zorgt Womans Glory voor een gastvrije en ontspannen omgeving. Womans Glory zal maandag tot en met zaterdag klanten ontvangen en richt zich op vrouwen, mannen en kinderen.  

De kapsalon is gespecialiseerd in het zetten van braids, weave, crochet en het knippen.

Dit zijn dames van WomansGlory

Tiffany – kapster en blogger 

Marthiza – Designer en blogger

Selina – Gastouder en blogger

Ines – Redacteur en blogger

Let’s Connect!
Heb je vragen, ideeën of wil je graag met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag in contact.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑