De combinatie van weaves met closure..." /> Tevreden klant met weaves en een closure - WomansGlory


Tevredenheid

Published on april 12th, 2018 | by Tiffany

0

Tevreden klant met weaves en een closure

De combinatie van weaves met closure is handig en goed voor de mensen die hun natuurlijk haar helemaal niet eruit willen laten. Soms wil je gewoon dat je eigen haar met je weaves goed matched en als dat niet het geval is zul je het moeten manipuleren door het regelmatig te verven of te stijlen met een hitte bron. Dit kan erg schadelijk zijn.Daarom kan weaves met een closure een oplossing bieden!

Weaves, wat zijn dat?

Haar-weaves zijn eigenlijk matten (ook wel banen genoemd) met daarop genaaide mensenhaar of synthetisch haar. Deze banen kan je door middel van draad en naald vestigen aan je cornrows (die je vooraf gevlochten hebt). Weave kan dienen als opvulling voor een volle look aan je haarstijl of als een gloed nieuwe kapsel. Je kunt er ook een pruik van maken of laten maken. Met weave kun je dus alle kanten op.

Zorg wel dat je jouw weaves goed verzorgt en onderhoud, zodat je er lang van kunt genieten. Doe ook altijd goed onderzoek over hoe je het goed kunt wassen en hergebruiken.  Het losmaken van je weaves gaat erg gemakkelijk mits je hulp krijgt. Vraag dus altijd een persoon die je kan helpen. Anders heb je grote kans dat je jouw eigen haar knipt.

Closure, wat is dat?

Closures zijn kant en klare haarstukken die je op je gevlochten cornrows, aan de voorzijde van jou hoofd kunt vastnaaien. Het haar moet precies in de scheiding van de gevlochten vlechten (cornrows) vallen, zodat er een natuurlijke haarlijn wordt gecreëerd. Closures zijn niet zo groot: 4 bij 4 of 3 bij 4 centimeter. Het wordt gemaakt van een stukje gaas waarop het haar is bevestigd. Het gaas moet je hoofdhuid voorstellen.

Tevredenheid van de klant:

“Bij binnenkomst voelde ik me al heel erg op me gemak bij Tiffany. Wij hebben samen besproken wat er gaat gebeuren en of ik me haartjes geknipt wil hebben ja of nee. Terwijl Tiffany aan het werk was om mijn haartjes mooi te krijgen hadden we het heel gezellig en hebben we veel gepraat en gelachen. Er werd netjes aangegeven hoelang het ongeveer duurde en er werd mij paar keer drinken aangeboden. De sfeer was heel gezellig en ik heb tips en weetjes meegekregen die ik van tevoren niet wist over het verzorgen van de weave en hoe ik mijn eigen haar moet verzorgen als de weave eruit is. Eenmaal klaar was het resultaat beter dan ik had verwacht. Nu 1 week later en de weave is nog steeds prachtig. Tiffany vraagt af en toe nog hoe het slapen ging met de weave en is zeer vriendelijk. Ook kreeg ik een handig linkje die ik kreeg hoe ik de weave moest verzorgen als het eruit was. Ik kom hier dus zeker vaker om mijn haren te doen. Super lieve meid en mijn haar zit echt super heel erg bedankt voor de tijd en moeite die je erin hebt gestoken!❤❤“Aldus Fleur

Meer willen zien, hieronder hebben wij leuke video’s.


Tevreden klant met weaves en een closure Tiffany
Tevredenheid
Sfeer
Afgewerkt

Summary: "Bij binnenkomst voelde ik me al heel erg op me gemak bij Tiffany. Wij hebben samen besproken wat er gaat gebeuren en of ik me haartjes geknipt wil hebben ja of nee. "

5


Tags: , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑