Crochet betekent letterlijk “haakwerk”. Doordat andere mensen ..." /> Tevreden klant met crochet braids! - WomansGlory


Tevredenheid

Published on april 12th, 2018 | by Tiffany

0

Tevreden klant met crochet braids!

Crochet betekent letterlijk “haakwerk”. Doordat andere mensen hun creativiteit delen via internet hebben wij deze manier van vlechten mogen leren. Het belangrijkste gereedschap is dan ook de crochetnaald. Chrochet braids lijken op hele dunne vlechten. Het ziet er dan ook heel netjes uit, afhankelijk van hoe het gedaan wordt zijn de crochets amper zichtbaar. Het oogt gewoon als of je krullen of stijl haar heb. Het voordeel is ook dat je net als vlechten, het haar op verschillende manieren in model kan brengen. Lees meer erover ‘wat zijn crochet braid’ en wil je weten hoe je synthetisch haar kunt verzorgen, klik dan hier.
De klant wilde een volledige crochet kapsel. Met drie pakken haar hebben we het gewenst effect kunnen bereiken. Het merk dat wij gebruikt hebben is Princes Beauty, style swirl tail kleur 1.

Tevredenheid van de klant:

“Ik ben zeer blij dat ik Tiffany heb mogen ontmoeten en deel uit heb mogen maken van haar ontwikkeling. Je wordt altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen en daarnaast is het ook gezellig. Niet alleen voor mooie resultaten maar ook voor goed advies kan je er terecht. Ze weet waar ze het over heeft en is altijd bezig met ontwikkelen. Daarnaast luistert ze goed naar wat de klant wil en staat ze open voor nieuwe ideeën. Hier ga ik altijd tevreden de deur uit.”Aldus Naini

Hier hebben wij drie soorten Crochet braids gefilmd.
[somryv url=”P6Om-AKiEfg” size=”medium” align=”left”]
[somryv url=”1qyCljmoogc” size=”medium” align=”left”]
[somryv url=”mXtLdabqlyg” size=”medium” align=”left”]
Tevreden klant met crochet braids! Tiffany
Tevredenheid
Houdbaarheid
Pijnlijk

Summary: De klant wilde een volledige crochet kapsel. Met drie pakken haar hebben we het gewenst effect kunnen bereiken. Het merk dat wij gebruikt hebben is Princes Beauty, style swirl tail kleur 1.

4.5


Tags: , , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑