Tevreden klant met weave en leave out om het hoofd en bovenop het hoofd

Als kapster heb ik het altijd belangrijk gevonden om met verschillende haartypes te kunnen werken. Daarom heb ik mezelf aangeleerd om stijl haar in te kunnen vlechten. Wat voor velen een uitdaging is. 

Hoe vlecht je super kort haar?

De klant had erg zacht en glad haar. Maar daar hebben wij natuurlijk een oplossing voor. Het product Beeswax is een natuurlijk wonder product als het aankomt op stijl haar. Het zorgt voor orde! Het helpt om elke pluk haar op zijn plek te houden, en zorgt ervoor dat je het haar goed kunt vastpakken om het in te vlechten. Hoe kort het haar ook is. In dit geval was de klant haar natuurlijk haar ongeveer 8 cm .Ook heb ik synthetisch haar gebruikt om het in te vlechten. Dit zorgt voor een goede stevigheid van de basis vlechten (cornrows). Hierdoor komt de weave niet makkelijk los te zitten en kan de klant er langer van kunt genieten. 

Voor de stijl hierboven hebben wij iets meer dan 2 pakken weave haar gebruikt. De type krul van het haar heet “Body Wave”.

Tevredenheid klant:

“Wij waren en zijn erg blij dat we Tiffany gevonden hebben, wij zijn ook erg blij met het resultaat. Zij werkt professioneel, dat was voor ons te zien op de manier hoe ze het haar heeft gevlochten en hoe de weave gezet is. Mijn dochter is súper blij.Tiffany heeft een bijzondere werk verricht iets dat anderen niet aandurfden. Wij komen zeker terug voor een andere behandeling.Heel erg bedankt voor jouw toewijding en geduld”, aldus Iris Boers.

Tiffany

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.