Tevreden Klant met ombre boxbraids

Ombre Box Braids zijn er in vele kleuren en maten. Wat het erg leuk maakt is dat het gevlochten kan worden naar de wens van de klant. Het is een erg veelzijdige haarstijl!

Voor de stijl hierboven hebben wij iets minder dan 8 pakken nephaar gebruikt. Ook hebben wij ongeveer 6 a 7 cm haar eraf geknipt, omdat de klant het niet al te lang wilde hebben. De klant heeft het haar bij Amazon besteld.  In een pak zitten 6 pakken synthetisch haar. In totaal heeft ze 12 pakken vlechthaar besteld voor maar liefst 30,00 euro.

Tevredenheid van de klant:

“Tiffany heeft mijn haren gevlochten en wat ben ik er blij mee! Van te voren via whatsapp contact opgenomen en ze heeft zo samen met mij gekeken welke haren ik het beste kon bestellen. Hartelijk ontvangen, ook geeft ze tips hoe je de vlechten het beste kunt onderhouden. Al met al dus erg tevreden, ik kom zeker nog eens terug ! Groetjes Iris”, aldus Iris.

Bekijk ook nog onze reeks aan videos hieronder over box braids!

Tiffany

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.