Weave

Published on januari 2nd, 2018 | by Marthiza

0

Clip In extensions

Clip In extensions zijn simpel en snel. Wat te doen met je haren als je geen tijd hebt om urenlang in de kapsalon te zitten? Soms wil ik graag lang haar maar weave, vlecht-extensions of een pruik zie ik niet altijd zitten. De vraag is dan: “wat kan ik binnen enkele minuten plaatsen met weinig moeite en vervolgens weer snel en makkelijk eruit halen? Online kwam ik Clip In extensions tegen.

Wat zijn Clip In extensions?

Clip In extensions zijn stroken met haar waar clipjes aan vast genaaid zitten. Deze clipjes klik je vast aan je haar. Clip In extensions zijn geweldig als je langer en/of voller haar wilt hebben binnen enkele minuten en ze zijn ideaal als je een kleurtje wilt zonder je haren chemisch te behandelen.

Ik heb zelf twee soorten modellen gehad; een lange en korte versie van hetzelfde pak synthetisch haar. Doen jullie ook aan haren recyclen? Ik vind persoonlijk dat je “oud haar”, dat nog in goede staat is, zonder probleem opnieuw kan gebruiken om er iets moois van maken. Be creative :-), ja toch?

Mijn persoonlijke ervaring met de Clip In extensions.

  • Het is snel en makkelijk in te brengen.
  • Je belast je haar totaal niet tenzij je de Clip Ins te vaak op dezelfde plek plaatst.
  • Je kan het hergebruiken.
  • Je kan zelf bepalen hoelang je het in wilt laten en hoe vaak je het wilt dragen.
  • Je kan variëren met kleuren en de lengte van het haar.

Ik heb de Clip Ins een tijdje in gehad en ik heb er van genoten. We hebben recent een feestkapsel met clip-in extensions opgenomen, dat ook te zien is via onze YouTube kanaal

Tags: , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑