Wat zijn vlechtextensions? - WomansGlory


Vlechten

Published on februari 11th, 2014 | by Tiffany

0

Wat zijn vlechtextensions?

vlechtextensions clos upAls je vlechtextensions laat zetten, worden er losse plukjes synthetisch haar of human hair aan je eigen haar gevlochten, door middel van een klein aanzetvlechtje. Het varieert tussen de twee en vier centimeter lang en eindigt met een elastiekje in dezelfde kleur als het haar. Als je eigen haar over de extensions valt, dan zijn de vlechten niet zichtbaar.

Het is aan jouw om te kijken of je veel of weinig plukjes haar wilt laten inzetten. Hoe meer plukjes erin worden ingevlochten, hoe meer volume je krijgt. Als je met extensions je haar wil verlengen, zorg er dan wel voor dat de lengteverschil tussen jou eigen haar en de verlengstuk niet te groot is. Dat oogt namelijk natuurlijker.

Met welk soort haar kun je vlechtextensions zetten?

Vlechtextensions kun je zetten als highlights, met gekleurde plukken haar of als aanvulling tussen je eigen haar. Dit kun je doen met Human hairextensions of synthetisch haar. Synthetisch haar heb je in verschillende kwaliteiten, omdat het van diverse materialen gemaakt wordt. De meest voorkomende materiaal waar het van gemaakt wordt is kanekalon.
Kanekalon voelt ruw aan en kan heel snel gaan pluizen. Het wordt daarom ook meestal alleen gebruikt om te vlechten en niet als extension. Ik raad ook af een hete föhn of dergelijk te gebruiken, omdat het haar heel makkelijk kan gaan smelten.

Als je vlechtextensions met synthetisch haar wilt zetten, kun je het beste het merk X-Pression Ultra braids nemen. Dit haar is van goede kwaliteit en ziet er gladder uit. Het heeft een mooier en fijner textuur, dan de goedkoopste synthetisch haar. Ook kun je uiteraard andere soorten synthetisch haar gebruiken, zoals van de merk Pony. Pony haar heeft een gladde textuur met meestal een slag onderaan.

Tip
synthetic-hair-extensions-pony-200--983Heb je sluik haar , weinig uit te besteden en wil je wat verlenging in je haar? Dan raad ik aan het merk Pony te gebruiken, vanwege de gladde textuur.

Heb je nog minder te besteden en wil je toch hippe highlights in je haar, dan kun je X-pression Ultra braids gebruiken.Free-Shipping-X-pression-ULTRA-font-b-BRAID-b-font-font-b-Synthetic-b-font-font

 

 

 

 

 

 

Zie ook:

Onderhouden van vlechtextensions
Vlechtextensions uithalen

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑