Ben je iemand die veel van vlechten houdt en af en toe wat afwis..." /> Haarinspiratie: Tree braids - WomansGlory


Vlechten

Published on maart 10th, 2014 | by Tiffany

0

Haarinspiratie: Tree braids

Ben je iemand die veel van vlechten houdt en af en toe wat afwisseling wilt? Probeer eens een keer Tree braids. Je hebt dan vlechten met net een andere twist eraan.

Wat zijn Tree braids?

Tree braids zijn geen normale vlechten. Je kunt de vlechten zelf namelijk niet makkelijk zien, omdat ze verborgen zitten onder plukken haar die los worden gelaten tijdens het vlechten. Door de losse plukken krijg je een mooie volle bos haar dat natuurlijk oogt. Zoals de naam al aangeeft kun je ‘Tree braids’ vergelijken met een boom. De vlecht kun je zien als de stam van een boom en de losse plukken als de takken.

Twee soorten Tree braids

Cornrow(hoofdhuid) treebraid en Losse TreebraidEr zijn twee verschillende soorten tree braids. Ze ogen allebei hetzelfde maar toch is er een verschil. Het verschil zit hem in de soort vlecht, namelijk losse vlechten of hoofdhuid vlechten (cornrows). Tree braids kun je doen met nephaar of echt haar. let er wel op dat het haar makkelijk uit elkaar gehaald moet kunnen worden. Dit voorkomt een klitte boel en geeft een mooiere look. Als je het goed doet, lijkt het alsof je weave of crochet braids in hebt zitten.

Tree braids met stijl haar

Treebraids vlechten cornrows stijlhaar straight hair

Tree braids met krullend haar

Treebraids vlechten curls curlyhair krullen

Zelfs mannen rocken deze techniek. See for yourself

tree braids man

Dit zijn tutorials die stap voor stap laten zien hoe cornrow Treebraid en individual Teebraid worden gevlochten: Zo krijg je een beter beeld van hoe het wordt gedaan.

Cornrow Treebraid:

Individual Treebraid:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑