Boxbraid voor kinderen zijn heel makkelijk te creëren, vooral als j..." /> Boxbraid voor kinderen - WomansGlory


Hairstyles Boxbraids voor kinderen

Published on april 22nd, 2014 | by Marthiza

0

Boxbraid voor kinderen

Boxbraid voor kinderen zijn heel makkelijk te creëren, vooral als je de vlecht techniek goed onder knie hebt. Ik denk dat boxbraids iedereen staat. Het ziet er prachtig uit en is vaak ook aantrekkelijk voor de kinderen. Ze willen het graag, maar soms hebben ze geen flauw idee hoeveel tijd het in beslag neemt. De meeste kinderen die ik gevlochten heb, vinden het prima zolang ze maar niet al te lang hoeven te zitten. Maarja, wie mooi wil zijn zal toch geduld moeten hebben voor boxbraids.

Boxbraids ?

Boxbraids zijn vlechten die je invlecht met haarextensions, meestal wordt er eerst een vakje gemaakt en  vervolgens wordt het met synthetisch haar ingevlochten. Boxbraids zijn niet alleen voor volwassenen maar kinderen kunnen er zeker mee rond lopen. Hieronder heb ik leuke voorbeelden.

Love can inspire a lot of things, including Willow Smith's box braids ♥.I've never had box braids but, I might have to try them.

Mama’s of verzorgers maak je geen zorgen! Binnenkort zullen wij een filmpje hierover plaats.

Zusjes worden ouder

Dit weekend heb ik mijn zusje’s haren gevlochten en ze was enorme blij met het eindresultaat. Voor mij was het een andere ervaring om haar zo te zien, kleine zusjes worden groot! Ze is een persoon die niet veel doet met haar haren dus wilde ik haar een gunst doen en introduceerde ik aan haar boxbraids. Het is makkelijk te verzorgen en ze kan het ongeveer 1 maand inhouden. Daarnaast kan ze er verschillende stijlen mee doen of gewoon los laten. Ik zou zeggen dat het de beste stijl alternatief voor af en toe.

Vlechten voor kinderen | Boxbraids voor kinderen | Boxbraids for children

Wat vinden jullie eigenlijk van nep haar bij kinderen?

Tags: , , , , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑