Heb je kort haar en wil je twists net voorbij schouderlengte? Da..." /> Twists haarstijl met synthetisch haar - WomansGlory


Twisten

Published on december 13th, 2013 | by Tiffany

0

Twists haarstijl met synthetisch haar

Heb je kort haar en wil je twists net voorbij schouderlengte? Dan is twists met 100% kanekalon haar misschien iets voor jouw.

twist hairstyle synthetische vlechten womansgloryMet deze twist kun je diverse kapsels maken. Onder anderen opsteken, een bun, een hoge staart en ga zo maar door. Het haar kan twee à drie maanden mee, afhankelijk van hoe je het verzorgt. Als de twists er aan de voorzijde niet meer zo netjes uitzien, zou je er een aantal kunnen hertwisten of een haarband of sjaal kunnen gebruiken om je uitgroei te verbergen. Voor het creëren van deze haarstijl hebben wij vijf en een halve pak 100% kanekalon haar gebruikt. Als je woonachtig bent in Tilburg dan kun je dit haar halen bij Yoshhair.  Ze zijn verkrijgbaar bij de meeste afro winkels en toko’s.

Naast de twists die je hierboven ziet, zijn er nog andere soorten twists. Vaak is het zo dat het soort haar dat er wordt gebruikt bepaalt hoe de twists eruit komen te zien. De verschillende soorten twists worden vaak met elkaar verward.

Senegalese twists

Voor de Senegalese twists wordt bijvoorbeeld altijd 100% kanekalon haar gebruikt, vanwege de steile structuur. De kinky twist daarentegen, heeft een kronkelend effect vanwege kinky-achtig haar dat wordt gebruikt.

Kinky Twists   Havana twists

Welke soort twist vind jij het mooist?

Tags: , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑