Tips: losmaken van twists/vlechten met synthetisch haar

Bron: kinkyhairaffair.com

Het losmaken van ingevlochten nephaar: Dat is niet altijd leuk of fijn maar het moet eenmaal gedaan worden. Hieronder lees je hoe je dit kunt doen en we hebben ook nog eens een filmpje voor jullie.

Volg de tips hieronder:

  1. Kijk goed tot waar je natuurlijk haar eindigt en knip het synthetisch haar enkele centimeters onder de natuurlijk haar. Dit voorkomt dat je lange uren moet gaan zitten om je haar los te maken.
  2. Houd met een elastiekje of haarklem de twist of vlecht die je nog moet losmaken bij elkaar, zo zit het niet in de weg tijdens het losmaken.
  3. Gebruik bij het losmaken, de punt van een punt-kam. Dit kan heel erg handig zijn als je twist of vlecht heel erg dun zijn en het moeilijk is om het met je vingers te doen.
  4. Begin bij de nek tot de kruin, en van de kruin naar de voorhoofd. Dit kan goed van pas komen, als je tijdens het losmaken even weg moet. Met de twists van de voorkant kun je de achterkant verbergen.
  5. Kam het haar elke uit nadat je vijf tot tien twists of vlechten hebt losgemaakt. Dan hoef je het achteraf niet meer te ontklitten. Schrik niet van de hoeveelheid haar dat je verliest tijdens het uitkammen. Een mens verliest namelijk 50-100 haartjes per dag, deze haren zitten weken en soms maanden in je twists of vlechten. Daardoor lijk je extreem veel haar in één keer te verliezen, maar dat is het in werkelijkheid dus niet.
  6. Wanneer alle haren verwijderd zijn, was je het haar met een shampoo en conditioner. En verzorg je het met een product naar keuze.

Deze stappen volg je ook bij het uithalen van vlecht extensions.

.

Tiffany

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.