Het gebruik van de deluxe invisible weaving net

weaving- net-invisible- deluxeEen wereld ging voor mij open. De deluxe invisible weaving net was een ware ontdekking. Het was als liefde op het eerste gezicht. Na de eerste keer deze te hebben uitgeprobeerd vond ik het helemaal ‘’wauw’’ . Ik was meer tevreden over de weave hairstyles die ik hiermee creeërde. En zo ook de mensen voor wie ik had geweaved. Het is fijn om te gebruiken en heeft voor- maar ook nadelen.

Het doel van de weaving net

weaving net 2Een  deluxe invisible weaving net wordt gebruikt ter bescherming van het natuurlijk haar. Je hoeft namelijk niet meer de naald door de weavebanen heen te halen, maar alleen door de weaving net. Zo wordt voorkomen dat de weave gaat trekken en strak gaat zitten. Ook kun je door het gebruik van de weaving net veel mooier en netter een kapsel afwerken.

Omdat de banen niet aan je eigen haren zijn vastgenaaid, kun je veel makkelijker bij de weavedraad komen om de weave los te knippen. Normaal gesproken moet je extra goed opletten. Vooral als een persoon de weave heel lang heeft laten inzitten en klitten ontstaan of de weavedraad dezelfde kleur heeft als het eigen haar waardoor het moeilijk wordt om de weavebanen te verwijderen.

Verzorging van je eigen haar onder de weaving net

Doordat de deluxe invisible weaving net wat grotere gaatjes heeft, kun je makkelijk bij je hoofdhuid komen. Zo kun je bijvoorbeeld water of product naar keuze door middel van een sprayflesje op je hoofdhuid spuiten om het te verzorgen en te voeden.

Als je de weaving net  nog niet kent en het uit wilt proberen kun je het halen bij een afro hairshop. Joshhair en Odema bodyshop hier in Tilburg verkopen het ook. Het kost tussen de 2 à 3 euro. Zelf vind ik de weaving net erg fijn en een must bij weaven.

Gebruik jij ook een weaving net bij het weaven? Laat hieronder weten waarom jij wel of geen weaving net gebruikt. Ik benieuwd naar jullie ervaringen.

Tiffany

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.