Kids haarstijlen

Published on augustus 10th, 2017 | by Marthiza

0

Wat zijn Box Braids en hoe vlecht je het?

Box braids zijn individuele vlechten die verdeeld worden in kleine vierkante delen. Met box braids bepaal je zelf hoe groot of klein de vlecht moet worden. Deze vlecht techniek kun je toepassen met je eigen haren maar de meeste gekleurde vrouwen voegen synthetisch haar toe aan hun natuurlijk haar zodat de vlechten meer lengte, dikte en volheid krijgt.

Box braids

Het fijne aan deze vlechten is dat het niet geheel aan de hoofdhuid bevestigd is, zoals bij cornrows. Dit maakt het makkelijker om verschillende haarstijlen te creëren met de box braids.

Hoe lang duurt het?

Het invlechten met synthetisch haar kan ongeveer 4 à 8 uur duren of zelfs langer.  Dit hang af van de grootte van de vakken en de dikte van het haar. Wil je graag jumbo box braids dan zal dit weinig tijd in beslag nemen in vergelijking met fijne box braids. Ongeacht hoelang het duurt, de afwerking van de box braid haarstijl  is vaak heel mooi.

Houdbaarheid?

Wij adviseren om het haar niet langer dan 1 maand in te houden. Je kan het langer houden als het haar goed onderhouden of opnieuw laat vlechten. Gebeurt dat niet dan is de kans groot dat je haar aan elkaar gaat klitten waardoor het moeilijk wordt om het los te maken.

Hoe vlecht je Box Braids? In een notendop vertelt.

Box braids worden gemaakt door het haar eerst in een afzonderlijke vakje af te scheiden. De vakjes kunnen klein, middelmatig of groot zijn. Als het vakje gecreëerd is, wordt het gedeelte van het haar van dat vakjes in drie gelijkmatige stukken verdeeld. Deze worden gevlochten tot aan de punten van het haar. Dit proces wordt herhaald over het hele hoofd.

Ik ben benieuwd naar je reactie op dit artikel? Laat een commentaar achter en ik zal je zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer. God bless you!

Relevante artikelen:

 

 

Tags: , , , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑