Ooit gedacht aan een combinatie van weave en crochet? Wij wel! E..." /> Combinatie van weave en crochet - WomansGlory


Crochet

Published on april 30th, 2014 | by Tiffany

0

Combinatie van weave en crochet

Ooit gedacht aan een combinatie van weave en crochet? Wij wel! Een leuke stijl voor als je niet je hele hoofd bedekt wil hebben met weave maar toch door middel van vlechten de zichtbare weavebanen wil bedekken. Het kapsel weave met crochet is dan een mogelijkheid.

Weave en crochet gecombineerd

Er zijn verschillende combinaties mogelijk om je weave te dragen. Het hoeft dus niet eentonig of saai te zijn. Kijk daarom altijd rond om erachter te komen wat allemaal mogelijk is en probeer eventueel een stijl uit die je nog nooit hebt gehad. Bijvoorbeeld weave en crochet.

Een tijd geleden zijn wij tot het idee gekomen om weave en crochet te combineren. Dit omdat wij crochet braids zo positief hebben ervaren. Ze lijken op kleine dunne vlechtjes en je kunt het haar zodanig haken dat de vlechtjes heel zichtbaar worden of juist helemaal niet. Ook heb je de vrijheid om verschillende kapsels mee te creëren.

Een combinatie van weave met crochetbraids aan de voorzijde. Kapsel uitgevoerd door Woman's Glory!Een combinatie van weave met crochetbraids aan de voorzijde. Kapsel uitgevoerd door Woman's Glory!

IMG_8180

Zie ook foto’s op onze Facebook pagina: Weave met crochet

Tips

  • Zorg er altijd voor dat het haar goed op lengte is. Als je bijvoorbeeld gaat weaven met 10 inch (25,4 cm) haar, kun je voor het crochet gedeelte haarplukken nemen die een aantal inches langer zijn. Als je dat niet doet, dan worden de plukken te kort en zie je daardoor een groot lengte verschil tussen de plukken en de weave.
  • Stijl haar is moeilijker in te haken, omdat tijdens het haak proces er veel meer haar verloren gaat en je meer kans hebt dat de pluk weer loskomt. Houd ook rekening met de dikte van de plukken. Hoe dunner de plukken, hoe mooier ze eruit komen te zien en hoe beter ze blijven zitten.
  • Crochet - achterkant - WG Woman's GloryOm een staart te kunnen maken en om te kunnen opsteken, moeten de haren aan de zijkanten en achterkant van je hoofd worden gehaakt. Houd er dus rekening mee dat je voldoende haar hiervoor overlaat om het te kunnen haken.

Lees ook: Wat zijn crochet braids?

Zie ook:  Crochetbraids tutorial

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑