Hier een aantal tips voor als je wilt invlechten met nephaar(syn..." /> Tips voor het invlechten met nep haar (synthetisch haar) - WomansGlory


Cornrows

Published on december 2nd, 2013 | by Tiffany

0

Tips voor het invlechten met nep haar (synthetisch haar)

Hier een aantal tips voor als je wilt invlechten met nephaar(synthetisch haar). Deze tips helpen je op weg naar een mooi eindresultaat. Ook is het goed om stil te staan bij wat je nodig hebt bij het invlechten met nephaar en waar je rekening mee moet houden, om zo sneller je doel te bereiken. Veel vrouwen zijn niet erg bekend met het invlechten van synthetisch haar. Daarom is het fijn dat wanneer ze het zelf willen proberen, ze op de hoogte zijn van wat zij wel of niet moeten doen. Voor sommigen zijn de volgende tips vanzelfsprekend, maar nog lang niet voor iedereen. Daarom heb ik voor hen die geïnteresseerd zijn een lijst samengesteld.

De Tips

  1. Zorg dat het haar goed gewassen is. Invlechten met een schone hoofdhuid ziet er netter en verzorgd uit.
  2. Zet voor jezelf wat benodigdheden, zoals een kam, klemmetjes, haarproduct, spuitflesje met water en nep haar (synthetisch haar) klaar. Het spuitflesje met water kun je in het haar spuiten. Dit zorgt ervoor dat het haar wat zachter en fijner wordt om uit te kammen.
  3. Kam het haar goed uit, zo voorkom je klitten en getrek tijdens het invlechten.
  4. Verzorg het haar met een product naar keuze, om het haar te verzorgen en voor glans. Verdeel het haar op de hoofdhuid in vier of meerdere secties om overzicht te krijgen en vlecht van sectie tot sectie.
  5. Maak ter voorbereiding altijd lusjes van de plukjes nephaar (synthetisch haar), zodat je zonder onderbreking en aan één stuk door kunt vlechten.
  6. Gebruik een punt-kam, hiermee scheidt je het haar beter en zie je de scheidingen wat duidelijker.
  7. Scheid het haar altijd in gelijke delen. Zo ziet de eindresultaat er veel netter uit.
  8. Probeer als het kan het haar bij de haarlijn mee te nemen om het verzorgd en net te laten uitzien.
  9. Neem echter niet te strak het haar bij de haarlijn mee. De haarlijn kan heel gevoelig zijn, vanwege de babyhaartjes. Wees daarom altijd zachtzinnig om zo kale plekken op de haarlijn voorkomen.
  10. Het uiteinde van de vlechtjes kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Het kan worden vastgemaakt met een elastiekje, dicht gebrand worden of in heet water worden geschroeid.

cornrows hairstyles

(Foto bron: girlishh.com, bellasugar.com)

Tags: , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑