De techniek watergolven is al eeuwen..." /> WATERGOLVEN - WomansGlory


Sluik

Published on februari 13th, 2018 | by Admin

0

WATERGOLVEN

De techniek watergolven is al eeuwenoud en wordt toegepast door nat haar met een hair conditioner op rollen te draaien. Het haar droogt vervolgens (met een haardroger of onder een droogkap) op deze rollen, waarna het haar wordt los gemaakt en wordt gekamd. Doordat het haar vooral nat was, en tijdens het droog worden is opgerold, krijgt het haar een tijdelijke krul. Uiteraard is watergolven slechts tijdelijk. Bij een flinke regenbui of een douchebeurt, zal het haar weer stijl worden.

Is het slecht voor je haren?

Nee dat is het niet. Wel kan je haar kan door de hitte van de föhn sneller uitdrogen, vooral wanneer je de behandeling vaker uitvoert.

Hoelang duurt zo een behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 20 á 30 minuten. Vervolgens wordt je onder de droger gezet voor ongeveer drie kwartier tot een uur. Hierdoor ben je zeker anderhalf tot twee uur bezig met deze behandeling.

Bron info: www.wiewathaar.nl

watergolven kun je door ons aan huis laten doen. Dit betekent dat wij zelf naar  u toekomen om u in het watten te leggen. De kosten hiervan zijn 25 euro voor kort haar en 35 euro voor lang haar.

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑