Haarinspiratie: Cornrows voor sluikhaar. Van de..." /> Haarinspiratie: Cornrows voor sluikhaar - WomansGlory


Sluik Invlechten, cornrow,sluikhaar

Published on juni 10th, 2014 | by Marthiza

0

Haarinspiratie: Cornrows voor sluikhaar

Haarinspiratie: Cornrows voor sluikhaar. Van de week hebben wij gekozen voor deze prachtige haarstijl. Het was vrij simpel en voor de stevigheid van de vlechten heb ik een beetje synthetisch haar gebruikt. Normaal gesproken zou je het haar zonder synthetisch haar kunnen vlechten, maar onze blogger Selina wilde haar vlechten langer dan een aantal dagen in hebben dus hebben voor deze methode gekozen.

Wat is synthetisch haar?

Synthetisch haar is een kunstvezel, een materiaal dat niet in de natuur voorkomt maar door de mens gemaakt is. Omdat de vezel in een fabriek gemaakt wordt, zijn ze vaak heel glad en gelijkmatig. Daarom voelen dit soort stoffen heel zacht aan en hebben ze vaak hele goede eigenschappen voor kleren en pruiken. Omdat wij ook te maken hebben met deze stoffen, is het belangrijk om weten dat je het niet mag verhitten anders zal het smelten of verbranden.

Het grootste voordeel van synthetisch haar is dat het makkelijk te onderhouden is, vrij goedkoop is en in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Synthetisch haar kun je kopen in toko’s en hair & beauty stores.

Let op: Het is essentieel om te kijken of je er wel tegen kunt! Synthetisch haar kan bij sommige mensen allergieën opwekken.

Updo with side braidsCornrows voor sluikhaar

Het idee werd geïnspireerd door deze mevrouw. Ik kwam haar haarstijl tegen op Pinterest. Wat ik  van haar kapsel gekozen heb, zijn de vlechten en de hanenkam stijl maar niet de manier hoe zij het in elkaar gezet heeft. Aan de voorkant van Selina’s haren heb een anderen stijl ontworpen zodat het bij het geheel kon passen.

Selina sluikaar cornrow

Bedankt voor het lezen dames en tot snel weer. Mochten jullie nog vragen hebben over dit kapsel dan horen wij het graag!

Wil je nog meer artikelen hierover lezen? Hieronder hebben wij er een paar.

Tags: , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑