Protective style is een beschermende haarstijl waarbij..." /> Protective style - WomansGlory


Kroes Protective style

Published on december 17th, 2013 | by Marthiza

0

Protective style

Protective style is een beschermende haarstijl waarbij je voornamelijk de eindstukken van je haren beschermd tegen breuk. Je probeert hierbij je eigen haren zo min mogelijk te manipuleren of te veranderen. Door te twisten, vlechten of weaven blijft je haar voor een (lange) tijd beschermd afhankelijk van het kapsel. Een protective style zal er niet voor zorgen dat het haar sneller groeit maar wel dat je je kwetsbare punten en lengte behoud.

Protective style beschermt kwetsbare punten

Naarmate je haar groeit worden vooral je punten kwetsbaar voor verschillende invloeden van buitenaf zoals kou, droogte, hitte enzovoorts. Heb je door de jaren heen bijvoorbeeld chemicaliën in je haar gehad, dan kunnen deze ook voor haar breuk zorgen doordat het haar veel heeft moeten doorstaan. Een protective style wordt aanbevolen om te voorkomen dat je haar al te makkelijk breekt, maar het is ook voor dames met hele kleine krullen (kroeshaar) omdat zij meestal kwetsbaarder haar hebben dan sluik.

Hieronder heb ik een aantal voorbeelden van protective styles, zoals twist, een pruik, cornrow en mini puffs.

Overweeg je om een pruik te zetten hieronder heb ik leuke artikelen voor je:

Tags: , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑