Ik ben mijn Kroeshaar zat - WomansGlory


Kroes 3 tips voor kroeshaar

Published on juni 24th, 2014 | by Marthiza

0

Ik ben mijn Kroeshaar zat

Ik ben mijn Kroeshaar zat. Ieder van ons heeft het weleens. Het beu zijn om steeds een nieuw kapsel te verzinnen die keer op keer mislukt. Het onderhouden van kroeshaar is niet altijd een pretje. Je moet het wassen, conditionen, hydrateren, je hoofdhuid invetten en masseren. Voorzichtig uitkammen, twisten of vlechten en in de avond moet je je houden aan je avond routine anders kan je haarbreuk oplopen. Dat is een hele boel om te doen voordat je eindelijk lekker kan rusten, dus het is volkomen begrijpelijk als je het even beu bent! Ik ben het vaak genoeg beu, maar het blijft wel mijn kroeshaar en het eraf knippen is gewoonweg geen optie!

3 Tips als je kroeshaar zat bent

Weet je even niet wat je met je haren moet, neem dan even een break. Het is zeker beter dan de gedachten om je haren eraf te knippen of het opnieuw te gaan relaxen. Hier heb ik drie dingen om te voorkomen dat je een verkeerde keus maakt.

  1. Geef je haar een break!
    Protective styles zijn goede alternatieven hiervoor. Voorbeelden van protective styles zijn pruiken, weaven, vlechten en crochet. Ik ben zelf geen fan van sommigen van deze protective styles maar ik weet wel dat andere dames het fijn vinden. Dus gebruik een protective style dat jij het fijnst vindt om te dragen en kijk uit dat het niet strak op je hoofdhuid en haar gevlochten of genaaid wordt. Anders heb je kans op haarbreuk.
  2. Hoofddoek stijl! >lees meer (klik hier)!
    Niet te moeilijk doen en gewoon een hoofddoek binden. Online zijn er verschillenden soorten modellen te vinden die je kan toepassen om stijlvol de dag door te komen. Dit is ook een hele goede alternatief voor je haar. Het haar vindt rust en je hoeft er niets mee te doen.
  3. Een kapsel voor de hele week
    Probeer een kapsel te vinden dat je een hele week kan dragen zodat niet te vaak aan je haar hoef te zitten. Voorbeelden hiervan zijn invlechten, twisten of losse vlechten met je eigen haren. 

That’s it lady’s, ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

 Wil je meer lezen over protective styles:

Tags: , , , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑