Als je een natural hair journey wil aangaan, is het verstandig h..." /> De reactie van mijn man toen ik natural ging... - WomansGlory


Kroes

Published on december 2nd, 2013 | by Tiffany

0

De reactie van mijn man toen ik natural ging…

Als je een natural hair journey wil aangaan, is het verstandig het eerst te bespreken met wie het dichtst bij je staat. Als je bijvoorbeeld getrouwd bent, leef je niet meer alleen en hou je rekening met je man. Je kan nu misschien bij jezelf denken, wat heeft natural gaan nou te maken met mijn man? Het is toch mijn haar? Hoezo moet ik dat eerst met iemand anders bespreken?

Nou, het is inderdaad jouw haar. Maar het mooie van samen zijn en samen wandelen is, dat je kunt overleggen en uiteindelijk overeen stemt. Daarom kun je niet zomaar alleen het besluit nemen om je haren te gaan knippen zonder je man ervan op de hoogte te brengen. Om mezelf even als voorbeeld te nemen. My man didn’t like it at all. Ik knipte mijn haar zonder te overleggen en kwam al snel achter dat hij het er niet mee eens was. Hij was niet blij, omdat hij niet begreep waarom ik het had geknipt. Voor hem zag het er nog prima uit. Hieronder een dialoog van hoe het was gegaan.

hubby reactie: schat, nee man, waarom heb je jouw haren geknipt. Het is kort geworden.
Ik: jaa
hubby reactie: Zonder eerst te overleggen
Ik: Het moest echt geknipt worden, zag er niet meer uit
hubby reactie: jaa joh
Ik: Het wordt mooi, en zal nu gezond groeien. De stukken van de curly moesten er echt af. Mijn haar was beschadigd. Het wordt wel weer lang.
hubby reactie: jaa joh schat, maar nog steeds, zonder te overleggen
Ik: schat het komt wel goed, het groeit heus wel, en ja ik had het moeten bespreken
hubby reactie: okay, ik ben benieuwd

Na verloop van tijd heeft mijn man begrepen dat het een noodzaak was voor mij om mijn haar te knippen. Het was niet meer gezond, door de curly en hoe ik het verzorgde. Door het te knippen, kan het weer goed groeien. Nu doe ik af en toe leuke haarstyles en geeft hij ook aan welke hij het mooist vindt staan. Dat vind ik prima, want hij wilt het beste voor mij en dat mogen wij vrouwen wel waarderen aan onze mannen.

Hieronder een parodie clip van de reactie van een man op het natural gaan van zijn vriendin.

(Video bron: Youtube.com/user/TopRopeZeus)

Tags: , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑