Over dit onderwerp zijn de meningen op internet en daar buiten s..." /> Ben je ook natural als je weave haarstijlen draagt? - WomansGlory


Kroes

Published on maart 28th, 2014 | by Tiffany

0

Ben je ook natural als je weave haarstijlen draagt?

Over dit onderwerp zijn de meningen op internet en daar buiten sterk verdeeld. De afgelopen tijden heb ik veel langs zien komen over natuurlijk haar en het dragen van weave haarstijlen. Hoezo kun je niet natural zijn als je weave draagt? Omdat je mijn natural hair onder de weave niet ziet, betekent het niet automatisch dat ik geen natural ben, toch?

De rede waarom ik weave haarstijlen draag

weave haarstijlen met crochet closure woman's gloryIk geloof erin dat het altijd belangrijk is te kijken naar de reden waarom je doet wat je doet. Wat drijft jou om te doen wat je doet? En wat wil je daarmee bereiken?
De reden dat ik af en toe nog weave draag en afwisseling wil met mijn haar, is omdat ik het leuk vind. Ik ben iemand die wat haar betreft snel een kapsel beu is. Ook kijk ik naar de seizoenen waar we in zitten. Ik draag bijvoorbeeld in de zomer iets vaker mijn natuurlijk haar dan in de winter. En soms draag ik een pruik, weave, vlechtjes of iets anders voor het gemak. Je hebt tegenwoordig niet altijd de tijd en energie om je haren te doen. Dat wil niet zeggen dat ik niet van mijn kroeshaar houd of dat ik het niet graag laat zien. Ieder zo zijn ding zeg ik dan. Iedereen doet toch waar zij zin in heeft. Maar weet waarom je doet wat je doet.

Het gaat om wie jij echt bent

Ik vind dat het haar of uiterlijk niet zo belangrijk gemaakt moet worden, omdat het uiteindelijk toch vergaat. We will turn to dust anyway, maar dat wil niet zeggen dat je niet goed voor je zelf dient te zorgen. Mijn punt is, haar is niet alles. Er zijn veel belangrijkere dingen in deze wereld om naar om te kijken en mee bezig te zijn. Met andere woorden ik vind de discussies rondom natuurlijk haar en weave niet nodig. Het gaat om wie jij bent. En dat heeft niet te maken met hoe je eruit ziet, wat je draagt of hoe je het draagt. Het blote oog ziet het, maar de ware jij schuilt daar binnen in jou! I think that’s the message we should preach to encourage one another.

Voor meer info: Lees mijn haar journey

Ben jij het met mij eens? Waarom wel en waarom niet? Feel free to comment 😉

Tags: , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑