Human hair vlechtextensions

Onderhouden van vlechtextensions - WomansGloryHaarverzorging

Published on februari 17th, 2014 | by Tiffany

0

Onderhouden van vlechtextensions

Human hair vlechtextensions

Remy -human -hair -braidingAls je human hair vlechtextensions in hebt zitten, kun je het net als je eigen haar verzorgen. Natuurlijk met wat extra verzorging, omdat het haar zo het beste behouden blijft. Het groeit niet uit je eigen hoofdhuid en krijgt zo dus niet de nodige oliën en vocht. Daarom is een goede verzorging dus erg belangrijk.

Borstelen en wassen van human hair vlechtextensions

Voor het slapen gaan, kun je de extensions borstelen, kammen of zelfs ontklitten met je vingers, zodat dit in de ochtend niet meer hoeft te gebeuren. Let op dat je niet te dicht bij de hoofdhuid kamt, waardoor de je vlechtextensions er uitkamt. Als je je haren wilt wassen, is een keer per week voldoende. Zo gaat de vlecht niet snel uitzakken

Slapen met human hair vlechtextensions

Tijdens het slapen kun je het beste een vlecht van je haar maken en een slaapmuts overheen doen, om wrijving tegen je kussensloop te voorkomen. Dit voorkomt dat het haar klit of beschadigt.

Synthetische vlechtextensions

Free-Shipping-X-pression-ULTRA-font-b-BRAID-b-font-font-b-Synthetic-b-font-fontSynthetische vlechtextensions hebben niet zoveel zorg nodig. Natuurlijk moet je het wel verzorgen, om te voorkomen dat het niet gaat pluizen. Vergeet daarbij niet dat het voor eenmalig gebruik is en uiteindelijk moet worden weggegooid, omdat ze meestal van lagere kwaliteit zijn.

Borstelen en wassen van synthetische extensions

Voor het slapen gaan, kun je de extensions borstelen, kammen of zelfs ontklitten met je vingers, zodat dit in de ochtend niet meer hoeft te gebeuren. Let op dat je niet te dicht bij de hoofdhuid kamt, waardoor je ze uitkamt.
Het beste is om synthetisch haar niet te wassen, omdat het op “poppen” haar kan gaan lijken. Met poppenhaar wordt bedoeld, pluizig en broos haar. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Hier wordt meestal uitgelegd wat je met het haar mag doen.

Als je het haar toch wilt wassen, is een keer per week voldoende. Zo gaat de vlecht niet makkelijk of snel uitzakken.

Slapen met synthetische extensions

Tijdens het slapen kun je het beste een vlecht van je haar maken en een slaapmuts er overheen doen, om wrijving tegen je kussensloop te voorkomen, zodat het haar niet snel beschadigt.

Zie ook:

Wat zijn vlechtextensions?

Vlechtextensions uithalen

Tags: , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑