Heb je dat ook wel eens? Geen zin om teveel met je haar bezig te..." /> Haarinspiratie: Krullen in je weave zonder krultang - WomansGlory


Haarverzorging

Published on mei 28th, 2014 | by Tiffany

0

Haarinspiratie: Krullen in je weave zonder krultang

Heb je dat ook wel eens? Geen zin om teveel met je haar bezig te zijn? Of dat je door drukte bijna geen tijd hebt om je haar op een leuke manier te stylen? Als dat zo is, heb ik een makkelijke en snelle manier om krullen in je haar of weave te maken.

Zo krul ik mijn weave zonder krultang

krullen- krullen maken- weave hairstyle- WG Woman's GloryVoor het slapen gaan kam of borstel ik mijn weave en zet ik, indien nodig, wat perfecte krul mousse van Andrelon. Dit doe ik zodat mijn krullen wat langer meegaan. Daarna verdeel ik het haar in 2 of drie grote plukken en vlecht ik ze stevig in. Na het vlechten bind ik mijn hoofd met een hoofddoek. Je zou ook zonder hoofddoek kunnen slapen, maar dat is aan jou. Vervolgens maak ik mijn drie vlechten in de ochtend weer los en voila, daar heb je ze dan: ‘krullen’!

Weave krullen- Curls- protective hairstyle weave- Woman's Glory

Dit scheelt tijd en werk in de ochtend. De voordelen hiervan zijn dat je iets langer verder kunt slapen en rustig je ochtend kunt starten. Wie wilt dat nou niet? Ik in ieder geval wel!

Weave- curls- protective hairstyles- Wg Woman's Glory

Tags: , , , , , , , , , ,


About the Author

Hi, Ik ben Tiffany. Ik hou ervan om met  haar bezig te zijn en mezelf hierin te ontwikkelen. Anderen adviseren en helpen is wat ik ook graag doe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑