Wat is de curly girl (CG) methode? D..." /> The curly girl methode - WomansGlory


CG-methode

Published on april 23rd, 2018 | by Marthiza

0

The curly girl methode

Wat is de curly girl (CG) methode? Dat is een haarverzorgingsmethode dat bedacht is door Lorraine Massey. In haar boek “Curly Girl: Handbook” deelt zij al haar kennis en ervaringen met de rest van de wereld. Zij heeft het over verschillende onderwerpen en principes als het gaat om krullend haar. Bijvoorbeeld: Welke producten het beste passen bij je haartype en hoe je het beste kunt omgaan met krullen.

Lorraine Massey haarverzorgingsmethode

Haar haarverzorgingsmethode helpt om een betere keus te maken als het gaat om haarproducten. De juiste haarproducten kunnen uitdroging tegengaan. Het gaat om producten die vrij zijn van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën, parfum soorten en alcohol soorten. Sommige van deze ingrediënten  kunnen de haarschubben beschadigen waardoor je last kan krijgen van kwestbaar haar, haarbreuk, klitten, etc.

Mijn mening

Wat ik geweldig vind aan haar methode is dat het voor iedereen is.  Jong en oud, sluik en krullend haar en het is kindvriendelijk. Ik ben een stuk wijzer geworden door haar kennis en onderzoek, omdat ik een beter beeld heb van krullend haar. Nu begrijp ik bijvoorbeeld beter waarom je sommige producten beter kunt vermijden of een bepaalde manier van omgang met je krullen beter achterwege kunt laten. Ik ben haar zeer dankbaar en ik denk dat meerdere mensen baat hebben bij haar kennis.

Hieronder heb ik 2 YouTube filmpjes van Lorraine Massy. 

[somryv url=”cWOEMJc4XVA” size=”medium” align=”left”]
[somryv url=”NDofglvTFx8″ size=”medium” align=”left”]

Tags: , , , ,


About the Author

Hey daar, ik ben een van de bloggers van WomansGlory, mochten jullie vragen hebben wees dan vrij om ons te benaderen. Groetjes en God bless you all😉!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑