WomansGlory wilt al haar bezoekers bedanken voor alle steun en p..." /> Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar - WomansGlory


Geen categorie

Published on december 18th, 2017 | by Admin

0

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar

WomansGlory wilt al haar bezoekers bedanken voor alle steun en positiviteit dat wij ontvangen hebben via de website en de social media (Instagram, Facebook en YouTube). We wensen jullie prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Persoonlijke wensen 

Tiffany: ‘Oh wauw mensen! Het is alweer bijna 2018! Wat vliegen de jaren toch voorbij. Voor het nieuwe jaar hoop ik voor meer interactie met jullie. Ik zal minder verlegen zijn😜 i promise. Jullie zullen meer van ons zien en te weten komen. Bedankt voor jullie steun de afgelopen jaren. Laten wij van 2018 een goed jaar maken! Wat er ook op jou pad komt, blijf positief en heb altijd hoop. Want hoop stelt niet teleur. Heb het niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Samen komen we er wel! It’s more blessed to give than to receive..dus daarom word 2018 het jaar dat wij meer aan jullie zullen geven, soo stay tuned. Wees dankbaar en  heb een gezegend 2018 🍻 with love, Tiffany’.

Ines: Daar gaan we dan… Op naar het naar het nieuwe jaar! Bij deze wens ik je een goed jaar vol met liefde, gezondheid, voorspoed, ontwikkeling en positiviteit toe. In alles wat je doet probeer het beste van jezelf te geven en zoals Tiffany zegt; wees dankbaar. Dankbaar voor wat je hebt want er zijn velen die veel minder hebben. Ik kijk uit naar een jaar vol met interactie met jullie, het delen van nieuwe onderwerpen en ervaringen, nieuwe ideeën en nieuwe contacten. En bij deze bedank ik jullie allemaal voor jullie steun, likes, comments, tips en feedback. Groetjes Ines -.

Marthiza:Ik zou graag in het nieuwjaar meer van onze bezoekers willen zien en horen, zoals hun interesse, hun mening, hun kijk op verschillende onderwerpen in het dagelijks leven en als het mogelijk is, deelnemen aan womansglory website door zelf hun ervaringen te delen met anderen. Dus dames en heren wees niet verlegen om ons te mailen over verschillende zaken rondom de topic waarmee wij ons bezig houden of te adviseren waar nodig is. De beste wensen en een voorspoedig nieuwjaar. Groetjes xxx Marthiza‘.

Selina: ‘We wensen jullie prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar’.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑