Adverteren op WG

Show your business: Wij vrouwen hebben vele talenten en kwaliteiten. We zijn creatief, multitaskers, ondernemend, zorgzaam en zo hebben we nog veel meer kwaliteiten. Er zijn verschillende ondernemende vrouwen die een eigen onderneming hebben opgestart. WomansGlory promoot deze vrouwen. Wellicht inspireert dit jou om je talenten te ontwikkelen en aan de slag te gaan met jouw ideeën. Via WomansGlory is het mogelijk om je product of diensten onder de mensen te brengen.

Wij zien adverteren als een creatieve manier om samen te werken met particulieren en bedrijven. Doordat wij een brede doelgroep hebben bestaande uit vrouwen, kan het voor bedrijven met vrouw-gerelateerde producten erg aantrekkelijk zijn om bij ons te adverteren. Wij hebben op dit gebied diverse mogelijkheden.

 • Banners
 • Video advertisement
 • Affiliate marketing
 • Reviews

Mocht u vragen hebben hierover ? Neem dan gerust contact met ons op.

 


3 Responses to Adverteren op WG

 1. Beste,

  Ik zou graag een advertentie willen plaatsen met betrekking tot mijn bedrijf.
  Tbirls.com is het eerste online boekingsbureau wat zich focust op het verbeteren van de positie van niet-Europees haar. Wij richten ons met name op afro haar. Tbirls.com organiseert workshops, haarconsults en kinderfeesten. Tot slot kunnen onder andere afro kappers gebruik maken van ons Young Professionals netwerk waarbij Young Professionals hun diensten aanbieden aan saloneigenaren. Het stereotyperende beeld van Afro kappers is dat het nog redelijk ”getto” is. Dit beeld moet veranderen.

  Kroes en krullend haar is dus anno 2018 nog zeer ondervertegenwoordigd, hier gaat Tbirls verandering in brengen. Onze doelgroep is zeer uiteenlopend. Je kan denken aan adoptieouders en pleegouders, die hulp nodig hebben bij het verzorgen van het haar van hun kind. Maar denk ook aan studentkappers die vrijwel niets over Afro haar leren of mannen, vrouwen, tieners en kinderen die zelf kroes of krullend haar hebben.

  Hoe werkt Tbirls.com?
  Mijn online boekingsbureau koppelt geïnteresseerden aan professionele afro kappers. Deze professionals zijn gemotiveerd om hun opgedane kennis van afro haar te delen met hen die hier behoefte aan hebben. Laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en bovenal plezier hebben wij hoog in het vaandel staan

  Om de juiste doelgroep te bereiken zou ik graag een advertentie willen plaatsen bij Womans Glory.

  Mijn budget is helaas niet groot, dus mijn voorkeur gaat uit naar de meest voordelige variant.

  Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden hiervan!

  Vriendelijke groet,
  Joline Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑